• Ny
  • I butiken

Pulse GSA Gitarrställ Akustisk

199,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

Stabilt gitarrställ för akustisk gitarr

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Pulse GSA Gitarrställ är ett mycket prisvärt val för den som vill låta sin gitarr stå säkert med stil och stabilitet. Tillverkad av högkvalitativt material erbjuder detta gitarrställ en robust konstruktion som där din akustiska gitarr står pålitligt. Den vadderade ytan skyddar ditt instrument från repor och skador, medan den justerbara designen säkerställer att stället passar olika gitarrmodeller och storlekar.  

Stället är lätt att ställa upp och smidigt att fälla ihop, vilket gör det idealiskt både för hemmet och på scenen. Med sin kompakta design tar Pulse GSA minimalt med plats när det inte används, vilket underlättar transport och förvaring. Dessutom erbjuder stället en stabil och säker bas som ser till att gitarren står stadigt.

Om du letar efter ett pålitligt gitarrställ till din akustiska gitarr är Pulse GSA ett givet val. Robust, funktionellt och estetiskt tilltalande – det här stället kombinerar allt du behöver för att din gitarr ska vara tryggt placerad.

OBS! Materialet i Pulse GSA gitarrställ kan i vissa fall reagera med vissa organiska gitarrlacker, såsom nitrocellulosa, och potentiellt orsaka missfärgningar eller skador. Vänligen kontakta oss om du har ytterligare frågor kring detta.

120060