• Ny
  • I butiken

Dunlop Tortex 418P.50 Plektrum 12-pack

120,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

Tortex-plektrum, 12-pack, .50 mm
Med perfekt balans av flexibilitet och hållbarhet, tillgängliga i olika tjocklekar för optimal spelkänsla.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Tortex-plektrum är kända för sin exceptionella hållbarhet, imponerande formbeständighet och perfekta balans mellan flexibilitet och en skarp, smidig attack som levererar en ljus och klar ton. Oavsett om du spelar elektriska solon, akustiska melodier eller komp erbjuder Tortex-plektrum den mångsidighet som varje gitarrist eftersträvar.

Först introducerades Tortex 1981 som ett högkvalitativt alternativ till sköldpaddsskal, men Jim Dunlops banbrytande Tortex-design utvecklades snabbt till en kategori i sig själv. Mer än bara en ersättning - det blev industristandarden som alla andra plektrum jämförs med.

Inspirerad av den precision och det färgkodade tjocklekssystem han introducerade med Nylon Picks, bestämde sig Jim Dunlop för att skapa ett plektrum med överlägsen hållbarhet, formminne och en livlig, skarp ton. Genom att välja Delrin som basmaterial ägnade han över ett år åt att finslipa en egenutvecklad process för att maximera materialets potential. Denna behandling gav Tortex dess ikoniska matta yta, vilket förbättrar greppet och attacken på ett sätt som inget annat plektrum kan matcha.

Det färgkodade tjocklekssystemet är fortfarande ett kännetecken för Tortex och erbjuder en tidlös visuell guide som har blivit en standard för gitarrister över hela världen. Gå in i vilken musikaffär som helst och nämn gröna eller gula plektrum, och du kommer troligen att få en förpackning Tortex .88mm eller .73mm—betrodda av musiker inom alla genrer.

Tillverkade i USA på Dunlops huvudkontor i Benicia, Kalifornien, representerar Tortex-plektrum en revolution inom världen av gitarrplektrum. Den omedelbart igenkännliga sköldpaddelogotypen och den livfulla färgpaletten fortsätter att sätta standarden för gitarrister överallt. Älskade av både proffs och amatörer, är Tortex-plektrum mer än bara verktyg—de är avgörande för att skapa den musik du älskar.

150420